Vergaderen en Lunchen

Restaurant La Terra werkt nauw samen met andere bedrijven in het D4E Centrum van De 4 Elementen. Hierdoor ontstaan bijzondere arrangementen voor zowel particulieren als bedrijven. Een van deze arrangementen biedt bedrijven de mogelijkheid om hun zakelijke bezoek aan het D4E Centrum uit te breiden met o.a. een lunch of diner.

Het D4E Centrum biedt enkele multifunctionele ruimtes welke zeer geschikt zijn voor onder andere vergaderingen, netwerkbijeenkomsten, trainingen en workshops. De ruimtes zijn klaar voor gebruik en voorzien van o.a. comfortabele stoelen, een beamer en een flip-over. Naar wens kunnen de ruimtes ingericht worden en kunnen benodigdheden toegevoegd worden.

Tijdens de bijeenkomst verzorgd Restaurant La Terra koffie/thee met koek, cake of gebak en is er volop fris en water voor handen. In het D4E Centrum kan van tevoren, nadien of tijdens de bijeenkomst geluncht of gedineerd worden. Restaurant La Terra biedt verschillende mogelijkheden op gebied van de lunches en de diners. In het kort zijn er drie types: basic, normaal en luxe. Uiteraard biedt Restaurant La Terra u ook de mogelijkheid om, voor aanvang, zelf uw gerechten samen te stellen.

Naast deze zakelijke bijeenkomsten leent het zowel D4E Centrum, als Landgoed De 4 Elementen zich uitstekend voor voor andere bijeenkomsten, zowel voor bedrijven als particulieren. Hierbij valt te denken aan feesten, partijen, bruiloften, evenementen en andere uitjes, welke allemaal aangevuld kunnen worden met arrangementen van Restaurant La Terra.

Op zoek naar een ruimte voor uw vergadering, cursus, training of netwerkbijeenkomst?  Zowel de ruimtes in het D4E Centrum als het landgoed zijn boekbaar. Indien gewenst kan in overleg kan een ontbijt, lunch of diner worden samengesteld. Ook is het mogelijk om ’s nachts te overnachten op het landgoed. Neem contact op over de mogelijkheden.

 

BOEK EEN TAFEL
Goedkoop en lekker uit eten in Groningen