Speciaal voor kinderen én ouders: De kinderkaart!

Een blij kind is een blije ouder. Daarom introduceert Restaurant La Terra: De kinderkaart. Herkenbare, lekkere gerechten en aangepaste porties voor een aangepaste prijs. Buiten de deur eten moet immers voor elke familielid leuk zijn.

We vinden het ontzettend leuk als ouders met kinderen bij ons komen eten. Helaas is dineren voor kinderen soms een aaneenschakeling van wachten, stilzitten en onrust. Voor kieskeurige eters kan buiten de deur eten helemaal een ramp zijn. Daarom hebben we een driegangenmenu voor kinderen samengesteld. Zo kunt u als gezin tegelijk genieten van een voor-, hoofd- en nagerecht en lijkt het wachten korter.

Het menu bestaat uit verschillende, herkenbare gerechten, zodat ook kieskeurige eters iets lekkers op de kaart vinden. Tevens is het mogelijk om gerechten in kleinere porties van de reguliere kaart (seizoensmenu/La Terra menu) te bestellen voor een gereduceerde prijs. Mocht uw kind echt bijzondere wensen hebben dan is een alternatief gerecht altijd mogelijk. Bespreek de wensen (tijdens de reservering), onze koks zetten ongetwijfeld iets lekkers op tafel.

Voor kinderen die gedurende de avond toch iets meer vrijheid zoeken is er in het restaurant of in het D4E Centrum altijd ruimte om te spelen. Kleuren aan tafel kan natuurlijk ook. We hebben het kindermenu er alvast op aangepast.

Een ontspannen avond toegewenst!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

BOEK EEN TAFEL
Goedkoop en lekker uit eten in Groningen

Bewaren

Bewaren