Restaurant La Terra in Gerkesklooster-Stroobos

In het D4E Centrum, op Landgoed De 4 Elementen, vindt u Restaurant La Terra; een sfeervol a la carte restaurant met een Bourgondisch karakter. Gastvrijheid en kwaliteit zijn de hoofdingrediënten.

De sfeervolle eetzalen in het restaurant zijn qua stijl een combinatie van chic en modern. Het licht en de muziek zijn precies goed afgestemd en de tafels bieden uitzicht op de open keuken wat zorgt voor een unieke ervaring; met zicht op alle culinaire activiteiten.

Door de  inrichting biedt het restaurant plek voor twee als aan groepen. Voor bijzondere gelegenheden zoals feesten/partijen en zakelijke bijeenkomsten biedt Restaurant La Terra sfeervolle privé ruimtes

Culinair verantwoordelijk zijn onze koks: Samir, Tjalling en Erik. Alle drie zeer kundig en met ruime ervaring in de horeca. Ze streven naar culinaire perfectie. Samen met de rest van het team doen zij er alles aan om u een prachtige avond te bezorgen.

Heeft u zin in een heerlijk diner op een fantastische plek, en bovenal op een prachtige avond? Onze deuren staan voor u open. Reserveer hier!

BOEK EEN TAFEL
Goedkoop en lekker uit eten in Groningen