Restaurant La Terra presenteert: Het Herfstmenu

De herfst begint en dat betekent: een nieuw assortiment aan verse producten! Daar ging onze keukenbrigade natuurlijk vol enthousiasme met smart mee aan de slag. In het kader van het komende seizoen heeft Restaurant La Terra een nieuw herfstmenu samengesteld waarin vernieuwde smaakcombinaties en vertrouwde, traditionele smaken samengaan.

Met keuze uit drie soepen, vier voorgerechten en vijf hoofdgerechten, is de keuze uitgebreid. Een aantal bijzondere gerechten sieren de kaart, waaronder het voorgerecht: ‘Lauwwarme Machduo Geitenkaas met gemarineerde rode biet en groenten in zoetzuur.’ De geitenkaas in dit gerecht is afkomstig van één van onze lokale producenten welke met oog voor mens én dier een echt kwaliteitsproduct levert.

Een ander bijzonder gerecht op de kaart is de huisgemaakte brownie. Onze Kok Erik is gespecialiseerd in patisserie en heeft in de loop der tijd zijn heerlijke brownie recept geperfectioneerd. Een echte aanrader!

Stiekem hebben wij al een hapje van het nieuwe herfstmenu geproefd, en nu is het jullie beurt! Bekijk hieronder de nieuwe kaart. We zijn benieuwd wat je ervan vindt!

Het herfstmenu wordt vanaf donderdag 13 oktober geserveerd in Restaurant La Terra. Zeker weten dat je als eerst het herfstmenu proeft? Reserveer alvast een plekje.

BOEK EEN TAFEL
Goedkoop en lekker uit eten in Groningen