Kerstmenu bij Restaurant La Terra

Zondag 25 en maandag 26 december is het kerst, dé tijd van het jaar voor voor gezelligheid met familie en vrienden. Tijdens de feestdagen serveert Restaurant La Terra een speciaal samengesteld menu: het Kerstmenu, een viergangenmenu met heerlijke, bijzondere gerechten.

U heeft keuze uit diverse soorten soepen, waaronder krachtige kreeftenbisque met cognacroom of herkenbare Italiaanse tomatensoep met basilicum en mozzarella. Als hoofdgerecht is het Bourgondische stoofvlees met kastanjechampignons, stoofperen en ratatouille van groenten een echte aanrader. Het gerecht wordt langzaam bereidt waardoor de smaak van de pure ingrediënten echt naar voren komt. Wat het nagerecht is houden we nog even geheim, maar we beloven dat het een knallende afsluiter is!

Speciaal voor de feestdagen: Het Kerstarrangement. Een driegangendiner voor slechts 35 euro p.p., of een viergangendiner voor slechts 39,50 euro p.p.

Reserveren kan alvast via onderstaand reserveringsformulier. Bellen kan natuurlijk ook – 0512-712400. In het Restaurant is ruimte voor groepen en mindervaliden. Geef speciale wensen bij uw reservering vast door, of bel ons voor de mogelijkheden.

Uit eten met de feestdagen? Bekijk ons kerstmenu!
Ontdek het Kerstmenu!
Reserveer nu uw tafel voor de feestdagen bij Restaurant La Terra in Friesland

 

[/vc_row]

BOEK EEN TAFEL
Goedkoop en lekker uit eten in Groningen