Kennismakingsavond bij Restaurant La Terra

De 4 Elementen kenden onze gasten allemaal wel. ‘Dat bedrijf dat werkt met een bijzondere doelgroep, en zo allerlei diensten biedt. Een prachtig initiatief!’. Maar dat zich op Landgoed De 4 Elementen een prachtig restaurant heeft gevestigd dat samen met deze doelgroep prachtige gerechten op tafel zet, daar hadden de meesten slechts vaag van gehoord.

Daarom besloot Restaurant La Terra op donderdag 8 en vrijdag 9 december een geselecteerd gezelschap uit te nodigen voor een avond écht bourgondisch genieten. ‘We wilden onze gasten kennis laten maken met onze kookkunsten en ze de mogelijkheden van Restaurant La Terra en het D4E Centrum laten zien’. aldus Samir Salem, Chefkok van Restaurant La Terra.

Gasten konden kiezen uit diverse voor- en hoofdgerechten waaronder ‘Forel, zalm, kreeft en kokkel met citroen crème’, ‘Op houtskool gegrild lams- kalfs- en kippenvlees’ en ‘Ravioli gevuld met Italiaanse kaas, met paddenstoelen en spinazie crème, gegratineerd met mozzarella’. Als afsluiter kregen de gasten een proeverij van huisgemaakt desserts.

Machiel Helmus van Wijnhuis Machiel in Surhuisterveen verzorgde gedurende de avond een wijnproeverij. Hoewel Machiel normaal per gang uitleg geeft aan zijn publiek, besloot hij vanwege de bijzondere setting het ditmaal persoonlijker aan te pakken. Gewapend met een assortiment prachtige wijnen ging hij langs de tafels en liet gasten kennismaken met verschillende smaken, passend bij de gerechten. De extra aandacht en tijd voor vragen werd door veel gasten verwelkomt.

Op ongedwongen wijze, via informatie op de tafels, werden gasten geïnformeerd over de diensten (vergadering, catering, lunch) van Restaurant La Terra en De 4 Elementen waarop leuke gesprekken tot stand kwamen. ’Erg leuk om te weten dat recepties en partijen hier ook gehouden kunnen worden. En natuurlijk prachtig dat je daarmee ook nog eens een maatschappelijk project steunt!’.

Het team van Restaurant La Terra ziet beide avonden als een groot succes. We zijn erg blij met alle leuke reacties en interesse van gasten omtrent het restaurant en zijn blij dat we zoveel mensen enthousiast hebben kunnen maken over onze bourgondische keuken.


Restaurant La Terra en De 4 Elementen verzorgen diverse diensten (vergaderen, catering, feesten/partijen) welke terug te vinden zijn op: www.de4elementen.nl/d4ecentrum

BOEK EEN TAFEL
Goedkoop en lekker uit eten in Groningen