Deelnemers van De 4 Elementen

Restaurant La Terra is gevestigd in het D4E Centrum op Landgoed De 4 Elementen. Samen met de andere bedrijven in het D4E Centrum (Vitamarkt en Salon Ardor) maakt het restaurant deel uit van De 4 Elementen; een innovatieve zorgorganisatie die jongvolwassenen met afstand tot de arbeidsmarkt begeleid bij wonen en werken.

Het Begeleid Wonen en Werken traject van De 4 Elementen biedt jongvolwassenen met afstand tot de arbeidsmarkt de kans om zich te ontwikkelen naar eigen vermogen en op eigen tijd. Deelnemers van het traject ontdekken en ontwikkelen hun talenten op de diverse werk- en leerplekken die De 4 Elementen biedt. Door de verschillende onderdelen van het bedrijf, Camping De 4 Elementen, Passantenhaven De 4 Elementen en het D4E Centrum, is de onderneming in staat een uitgebreid aanbod aan werkzaamheden te bieden. Voorbeelden hiervan zijn plekken in de groenvoorziening, houtbewerking, als havenmeester/vrouw en in de facilitaire dienst.

Restaurant La Terra verbreed het aanbod door leer- en werkplekken te bieden in de horeca. Deelnemers werken volwaardig mee in het team worden ingezet op diverse plekken, bijvoorbeeld als gastheer/vrouw, keukenhulp of in de afwasdienst. Door persoonlijke benadering, geduld en het juist inzetten van talenten groeien de deelnemers uit tot zelfstandige, gemotiveerde medewerkers die volwaardig participeren in de maatschappij.

Restaurant La Terra is een transparant bedrijf. Wij delen graag onze ervaring en kennis. Bent u geïnteresseerd in ons bedrijf of wilt u meer informatie over onze manier van werken? Neem dan contact op, wij vertellen u graag meer.

Meer informatie over (het Begeleid Wonen en Werken Traject van) van De 4 Elementen vindt u op de website: www.de4elementen.nl

BOEK EEN TAFEL
Goedkoop en lekker uit eten in Groningen